Hallo lieve mensen

Image

Wij zijn Veroniek, Lisa, Esther en Nina, de vier verloskundigen van La Vie.

We begeleiden je zwangerschap, bevalling en kraambed.
Het is belangrijk dat je ons alle vier op het spreekuur leert kennen. Degene die dienst heeft op het moment dat je bevalling is begonnen zal de bevalling begeleiden.

We begeleiden eventueel een bevalling thuis, maar ook als je op eigen wens of op medische indicatie in het ziekenhuis gaat bevallen.

Esther en Veroniek zijn vriendinnen geworden tijdens de opleiding aan de Academie Verloskunde Maastricht. Onze droom is uitgekomen om in 2009 samen een verloskundigenpraktijk te starten.
Ook Lisa en Nina zijn vriendinnen geworden tijdens de opleiding tot verloskundige.
Heel leuk om nu samen in een praktijk te werken.

Esther en Veroniek hebben beiden kinderen en met de komst van Nina en Lisa is het werk als verloskundige beter te combineren met een gezin thuis.

La Vie is gegroeid van een hele kleine duo praktijk naar een prachtige praktijk waarin we inmiddels met een heel team werken.

We oefenen ons vak uit met veel liefde en passie.

Team La Vie

Verloskundigenpraktijk La Vie:
- Team 1: Vier verloskundigen: Nina, Lisa, Esther en Veroniek
- Team 2: Twee verloskundigen: Joanna & Lian

Echocentrum La Vie:
- 1 echoscopiste: Loubna

- Drie assistentes: Manon, Shirley en Audrey

Esther van Kuijk; Verloskundige

Hallo aanstaande mama en partner. Ik ben Esther van Kuijk, verloskundige in deze praktijk. In 2009 ben ik samen met mijn collega Veroniek van Geenen deze prachtige verloskundigenpraktijk gestart. Het zelf starten van de praktijk was een unieke kans om te kunnen werken als verloskundige en zelf het vak te kunnen invullen hoe ik verloskunde voor mij zie. Verloskundige zijn zit in mijn bloed.

Met nog evenveel passie en toewijding als bij de start, werk ik enorm graag, en veel, als verloskundige binnen La Vie. Een bevalling begeleiden blijf ik magisch vinden en het werkt verslavend! Ik woon al geruime tijd samen met mijn partner Robert en mijn schat van een bonusdochter Iris. Met een niet goed functionerende baarmoeder, endometriose, PCOS, een zeer slecht functionerende hormoonhuishouding, de nodige IVF/ICSI behandelingen en een onvruchtbaarheidsverklaring op zak had ik nooit verwacht zelf een zwangerschap mee te mogen maken.

In 2017 werd ik tegen alle verwachtingen in toch zwanger! In Juni 2018 is ons zoontje Scott per spoedkeizersnede geboren. In 2021; ook weer 11 ICSI behandelingen en 5 miskramen verder werd ons dochtertje Kate geboren. Wat een rijkdom! Voor mij als verloskundige wel geweldig om beide uiterste mee te maken. Een zeer pijnlijke keizersnede met een lang herstel en een super gemakkelijke en zowat pijnvrije bevalling waarbij ik mij enkele uren later al hersteld voelde.

Het zijn van een verloskundige in de puurste vorm: zwangerschap, bevalling en kraambed begeleiden is hetgeen waar ik het aller gelukkigste van word. Ik kies er daarom bewust voor vooral ‘alleen’ dit te doen. Mijn werkdagen zijn lang. Ik heb dan ook bewust gekozen geen groeiecho’s binnen de praktijk te maken en/of anticonceptie te plaatsen zodat ik zoveel mogelijk spreekuur en diensten kan draaien.

Naast de verloskunde in de praktijk maak ik me ook sterk voor verloskunde in het algemeen en hoop dat generaties na ons nog steeds met een eigen verloskundige mogen/kunnen bevallen.

Ik volg veel scholingen/trainingen en ben in 2017-2018-2019 kringvoorzitter geweest van de groep verloskundigen in deze regio. Momenteel zit ik in het verloskundig samenwerkingsverband waar ik namens de groep verloskundigen samen met de gynaecologen om tafel zit om verloskunde in onze regio vorm te geven en zorg ervoor dat alle hoogrisico cliënten besproken worden met de gynaecoloog om zo een individueel zorgpad te maken, waarbij jullie als zwangeren de best mogelijke zorg krijgen. Ik zie ernaar uit om jullie te ontmoeten en een bijdrage te mogen leveren in deze belangrijke periode uit jullie leven!

Veroniek van Geenen: Verloskundige

Hallo Lieve mensen. Ik ben Veroniek van Geenen, één van de vier verloskundigen uit team 1 in deze praktijk. Vanaf mijn 16 e ben ik samen met mijn partner Lowis Wolff, waar ik mee samenwoon in Treebeek/Brunssum. Wij hebben twee kindjes Jort en Julie. Ze zijn beiden geboren onder begeleiding van mijn lieve collega Esther van Kuijk in 2016 en 2018.

In 2005 begon het allemaal. Ik startte samen met Esther de opleiding tot verloskundige aan de Academie Verloskunde Maastricht. Gedurende de opleiding hadden we het al over het samen starten van een praktijk. In 2009 is die droom uitgekomen en werd Verloskundigenpraktijk La Vie geboren.
Van een handjevol eerste cliënten, een klein slaapkamertje als praktijkruimte, is La Vie nu jaren later, uitgegroeid tot een mooie gezonde bloeiende praktijk op meerdere locaties, waar we inmiddels met een heel team werken!
We zijn op zoek gegaan naar een fijn, gezellig team met allemaal dezelfde visie en passie voor het vak.

Nu ik moeder geworden ben is er naast de nog altijd groeiende praktijk een gezinsleven bijgekomen. Om werk en privé goed in balans te houden zijn er een aantal collega’s door de jaren heen bijgekomen.
We proberen met z’n allen jullie een warm welkom te geven bij La Vie en we hopen jullie zo goed mogelijk te begeleiden in deze bijzondere periode van jullie leven.

Na de opleiding tot verloskundige heb ik de basisopleiding echoscopie gevolgd. Binnen La Vie werk ik als verloskundige en echoscopiste en zie je me op het spreekuur/ bij de bevalling en in het kraambed. Maandelijks bespreek ik de hulpvragen van 'kwetsbare zwangeren' tijdens een overleg met meerdere disciplines in het Zuyderland Ziekenhuis te Heerlen. Naast het stuk verloskunde hebben Esther en ik onze handen vol aan overige taken binnen ons bedrijf. Ik volg veel scholingen/trainingen en sta net zoals mijn collega's ingeschreven in het kwaliteitsregister voor verloskundigen en echoscopisten.
Op het reguliere spreekuur maak ik medische basisecho’s en je zou me eventueel kunnen tegenkomen bij het plaatsen van een spiraaltje.

Tot ziens in de praktijkNina Vizzarri; Verloskundige

Hoi lieve clienten!

Mijn naam is Nina Vizzarri, verloskundige bij La Vie.  

Ik kom uit Heerlen en woon samen met mijn vriend in Landgraaf. Sommige van jullie kennen mij misschien al van mijn stageperiode hier.
Toen heb ik al heel wat lieve ‘La Vie baby’s’ ter wereld mogen helpen en wist ik al vrij snel dat ik hier wilde terugkomen voor een vast plekje! 

Mijn passie voor verloskunde en specifiek voor zwangeren en kersverse ouders, was al op jonge leeftijd aanwezig. Na ieder jaar op mijn verjaardag het turbulente verhaal van mijn eigen thuisgeboorte in geuren en kleuren te horen, kreeg ik steeds weer vlinders in mijn buik als ik aan deze bijzondere gebeurtenis dacht. 

Op kerstavond in 1998, vlak na een prachtige thuisgeboorte, had mijn moeder wat hulp nodig met het laatste stukje van de bevalling; de moederkoek, en moest zij gezien worden in het ziekenhuis. Bij gebrek aan ambulances werden wij vervoerd op de achterbank van een politieauto en haalde we hiermee de krant en het nieuws!
Wanneer mijn moeder dit verhaal vertelde ging het, gek genoeg, vaak niet zo zeer over dat laatste stukje, maar meer over de rol die haar verloskundige had gespeeld in dit verhaal. Over hoe zij geen seconde van mijn moeders zijde was geweken en de bevalling zo goed en fijn mogelijk heeft begeleid. Dit wilde ik ook zijn voor iemand! Een rots in de branding tijdens een van de meest bijzondere en intense gebeurtenissen in je leven.
Ik hoop daarom dat ik deze persoon voor jullie kan zijn en ik kijk er ontzettend naar uit om jullie te begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling en de kraamperiode. 
Jullie kunnen mij tegenkomen tijdens het spreekuur, het plaatsen of verwijderen van spiralen, de bevalling en of bij jullie thuis tijdens het kraambezoek.

Tot ziens in de praktijk!

Lisa Marquez Kroeze: Verloskundige

Ik ben Lisa Marquez Kroeze en ben in 2022 bij dit fijne team van verloskundigen gekomen.
Ik ben geboren in Chili in Zuid-Amerika, maar ben opgegroeid in Berghem in Noord-Brabant. Voor de opleiding tot verloskundige ben ik naar het mooie Zuid-Limburg gekomen, waar ik mij al snel thuis voelde. Ik woon nu al een aantal jaar samen met mijn vriend en drie katten in Heerlen.
Al vanaf jongs af aan wist ik dat ik iets in de zorg wilde doen en toen ik op de middelbare school moest beslissen welke studie ik wilde gaan volgen was de keuze snel gemaakt.
Mijn interesse voor alles rondom de zwangerschap, bevalling en het kraambed was toen al erg groot. Ik heb de opleiding tot verloskundige gevolgd aan de Academie Verloskunde Maastricht en mijn passie voor dit prachtige vak groeide met de dag.
Na jaren hard werken en heel wat stages in verschillende regio's heb ik mij na mijn afstuderen bij dit mooie team mogen voegen. Een zwangerschap, bevalling en kraambed zijn een van de meest bijzondere en indrukwekkende momenten uit iemands leven en ik vind het een hele eer dat ik juist hierbij mensen mag helpen en begeleiden. Ik doe mijn best om deze begeleiding zo persoonlijk en bijzonder mogelijk te maken voor de toekomstige ouder(s).
Ik kijk er enorm naar uit om jullie te ontmoeten.
Jullie kunnen mij tegenkomen tijdens het spreekuur, het plaatsen of verwijderen van spiralen, de bevalling en of tijdens een kraambezoek.


Tot ziens in de praktijk

Shirley: Praktijkassistente

Hallo lieve allemaal,

Ik ben Shirley Breukers-Oerlemans, een van de drie praktijkassistentes van La Vie.
Samen met mijn man Luc, onze kindjes Nino*, Fenna, Sjoerd, Mads en Lauke en onze trouwe viervoeter Fien wonen wij in Eygelshoven. Allen geboren onder begeleiding van La Vie.

Vanaf 2021 ben ik team La Vie komen versterken.
Vooraf ben ik lange tijd werkzaam geweest als verpleegkundige binnen de GGZ en sinds een klein jaar werkte ik als kraamverzorgende. Ik vind het een voorrecht om aan de zijlijn ook deel te mogen uitmaken van de meest bijzondere en intense periode uit jullie leven. Met mijn achtergrond probeer ik jullie goede tips en adviezen te geven.

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kunnen jullie mij tegenkomen op locatie Brunssum of Eygelshoven, of zal ik jullie telefonisch te woord staan.
Jullie kunnen bij mij terecht met algemene vragen en voor het plannen of verzetten van afspraken.

Wanneer je het algemene nummer van de praktijk belt (045-7634372), krijgen jullie mij of een van de twee andere assistentes, Manon of Audrey aan de lijn.

Indien er sprake is van spoed en/of dringende vragen waarbij je de verloskundige wilt spreken, bellen jullie naar het spoednummer (045-7634371).

Tot ziens/horens in de praktijk!

 
Image

Manon: Praktijkassistente

Hi lieve ouders,

Ik ben Manon, sinds juli 2021 één van de drie praktijkassistentes van La Vie.
Wat heb ik veel plezier in dit werk!
Ik woon samen met mijn man Jordy en onze prachtige zoontjes Lewis, Lowen*, en Jowy in het mooie Landgraaf. 

Ik heb een achtergrond als medisch secretaresse, echter met een absolute passie voor baby's. Want er is niets mooiers dan nieuw leven verwelkomen!
Ik ga jullie graag bijstaan rondom de administratieve kanten tijdens de zwangerschap en rondom de bevalling.

Tijdens mijn eigen zwangerschap ben ik begeleid door La Vie, dit voelde voor mij als een warm nest, een vertrouwde omgeving waar iedereen voor je klaar staat. Met veel plezier mag ik nu onderdeel uitmaken van dit fantastische team en hoop ik eraan te kunnen bijdragen om jullie ook zo'n fijne ervaring te mogen geven.

Jullie kunnen bij mij terecht met algemene vragen en voor het plannen of verzetten van afspraken.
Wanneer je het algemene nummer van de praktijk belt (045-7634372), krijgen jullie mij, Audrey en of Shirley aan de lijn.

Indien er sprake is van spoed/ en of dringende vragen waarbij je de verloskundige wilt spreken, bellen jullie naar het spoednummer (045-7634371).

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!

 

PRAKTIJKASSISTENTE : AUDREY

Ik ben Audrey Consten, 35 jaar oud en sinds 2022 werkzaam als één van de drie assistentes van La Vie.
Ik ben opgegroeid in Landgraaf en woon nu met mijn partner en onze kinderen in Hoensbroek.
In 2010 ben ik moeder geworden van Dexter en in 2021 kwam broertje Aaron erbij. Na mijn eerste zwangerschap bleef ik gefascineerd in de geboortezorg en heb ik 3 jaar verloskunde gestudeerd en ook stages gelopen bij La Vie, tijdens deze stages kwam ik erachter dat de verloskundige zorg bij La Vie heel vertrouwd en persoonlijk is, dit is ook de rede waarom ik bij mijn 2e zwangerschap mij direct aangemeld heb bij La Vie!
Na mijn opleiding heb ik met veel plezier in de kraamzorg gewerkt en daarna als praktijkassistente bij een verloskundige praktijk in Maastricht.
Heel leuk vind ik het om nu deel uit te mogen maken van Team La Vie. Sinds 2013 ben ik actief in de geboortezorg en hoop jullie met mijn ervaring en kennis goed te kunnen ondersteunen.
Op dinsdag, woensdag en donderdag kunnen jullie mij tegenkomen op locatie Brunssum of Eygelshoven. Wanneer je op dinsdag woensdag of donderdag de spoedlijn belt, kun je naast de verloskundigen ook mij aan de lijn krijgen. Op deze dagen zal ik overdag triageren voor de verloskundigen. Jullie kunnen bij mij terecht met al jullie vragen, en voor het plannen of verzetten van afspraken.


Tot ziens/horens in de praktijk!

Image